Over ons

We vinden het leuk, dat u op de website van Sfeerhuysgeerts kijkt! Als onafhankelijke partij proberen wij huishoudens te helpen bij het sfeervoller maken van hun kamers in huis, het veranderen van de inrichting van de tuin, enzovoorts. Vaak is het al met een aantal kleine aanpassingen mogelijk om nog meer of juist een warmere sfeer te creëren in uw woning. Of het nu gaat om uw woonkamer, uw keuken of bijvoorbeeld de slaapkamer, het is altijd mogelijk om kleine aanpassingen aan te brengen in het interieur of de inrichting ervan.

Heeft u bijvoorbeeld wel eens gekeken naar fraaie Do It Yourself-projecten, waarvan u vele voorbeelden op internet vindt. Vaak is het met een pot verf en een aantal oude flessen al mogelijk om een leuke accessoires voor uw woonkamer of keuken te creëren. Een dergelijke fles kunt u los gebruiken, maar bijvoorbeeld ook als vaas! Dergelijke projecten kosten u over het algemeen weinig, maar dragen wel bij aan de sfeer in uw woning.

Het doel van Sfeerhuysgeerts.nl

Met onze website proberen we u inzicht te geven in de mogelijkheden om de sfeer in de kamers van uw woning aan te passen, middels simpele aanpassingen. Zo kunt u inspiratie op doen als u op zoek bent naar een volledig nieuwe inrichting van uw kamer, maar ook als u uw huidige kamers aan wilt passen. Naast de inrichting van uw kamers in huis, kunt u tevens op onze website terecht voor tips bij het inrichten van uw tuin.

Op deze pagina vindt u de partners die deze website mogelijk hebben gemaakt.